Om oss

Din maskinentreprenør og transportforretning.
Maskinentreprenør og transportforretning

Tom Wilhelmsen AS

Vi utfører alle typer massetransport. Vi laster og transporterer alle typer masser fra store og små byggeprosjekter.

Tom Wilhelmsen etablerte selskapet mars 2012 etter at han solgte Tomwil Miljø AS i januar 2011. Sistnevnte selskap hadde innsamling og behandling av bygg og næringsavfall som satsningsområde. Tom Wilhelmsen AS har vokst fra 1 bil i 2012 til 35 vogntog/tippbiler med en samlet omsetning på kr. 80 mill i 2018.

Tom Wilhelmsen påtar seg massetransport på små og store oppdrag. Hovedsaklig i Oslo og Akershus. Ved større oppdrag med lengre varighet kan vi tilby hele Norge som oppdragsted.

Vi tilbyr transport av følgende masser:

  • Pukk og grus
  • Matjord
  • Freseasfalt

  • Fyllmasser kl. 1
  • Forurenset fyllmasse fra kl. 2-5
  • Farlig avfall

Vi har pt. 35 egne vogntog fordelt på bil og hengere og semier, i tillegg til en helelektrisk tippbil, noe som gjør oss til en fleksibel samarbeidspartner med meget god kapasitet. Vi leier også med oss biler ved behov for ytterligere kapasitet. Våre sjåfører har maskinførerbevis, slik at lasting kan gjøres selv om pukkverk er stengt.

KONTAKTPERSONER

Gilberto S. Enkerlin

Daglig leder

Silje Wilhelmsen

Transportleder

Eva Marie Nord

Økonomimedarbeider

Natalia Bertheussen

Administrasjonsmedarbeider

Har du behov for våre tjenester?

Vi utfører all slags massetransport, og ønsker å være en sentral samarbeidspartner for våre kunder. Fra prosjekter som ligger i planleggingsfasen til ferdigstilt prosjekt. Vi håper med det å kunne være en viktig bidragsyter for et økonomisk- og miljømessig prosjekt.