Tjenester

Vi utfører all slags massetransport.
Maskinentreprenør og transportforretning

Hva vi kan tilby

Vi utfører alle typer massetransport. Vi laster og transporterer alle typer masser fra store og små byggeprosjekter.

Vi har pt. 35 egne vogntog fordelt på bil og hengere og semier, noe som gjør oss til en fleksibel samarbeidspartner med meget god kapasitet. Vi leier også med oss biler ved behov for ytterligere kapasitet. Våre sjåfører har maskinførerbevis, slik at lasting kan gjøres selv om pukkverk er stengt.

Levering av masser

Tom Wilhelmsen AS har gode priser på pukk, kult og singelprodukter. Vi har også gode priser på plenjord/vekstjord. Med rask levering.

Ønsker dere sprengstein til deres prosjekt har vi god tilgang på stein i Oslo og omegn.

Kontakt oss for et godt tilbud.

Utkjøring av masser

Vi påtar oss alle masseuttak fra deres prosjekt om det er et lite eller stort prosjekt.

Vi har gode nedstrømsløsninger både på pris og logistikk på alle fraksjoner om det er ren fyllmasse, forurenset fyllmasse kl.2 til 5, farlig avfall, rivningsbetong, sprengstein, jord etc. Eller om dere ønsker at vi påtar oss frakt av massene til et annet prosjekt.

Vi kan også ta opplasting ved behov. Kontakt oss for et fordelaktig tilbud.

Massehotell

Trenger dere å få tilkjørt sprengstein, pukk, kult, subus eller jord i Oslo. Tom Wilhelmsen AS kan tilby svært hyggelige priser. Ferdig levert til deres prosjekt fra vårt massehotell på Alnabru.

Gode priser for små og store leveranser. Kort responstid og god service.

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Vi utfører all slags massetransport, og ønsker å være en sentral samarbeidspartner for våre kunder. Fra prosjekter som ligger i planleggingsfasen til ferdigstilt prosjekt. Vi håper med det å kunne være en viktig bidragsyter for et økonomisk- og miljømessig prosjekt.

Vi jobber tett mot en «grønnere» hverdag, og har stort fokus på 0-utslipp lastebil og andre kjøretøy. Bærekraftig transport er viktig for oss,  og grønn transport gir en god sirkulær økonomi.